Rakenna digitaalinen pakohuone

Koulutus opettajille, jotka haluavat elävöittää opintojaksoja mysteerien ja pakohuoneiden avulla ja hyödyntää niitä monipuolisen arvioinnin keinona.

Koulutussisältö

Koulutuksessa sukelletaan mysteerien ja pakohuoneiden mahdollisuuksiin koulumaailmassa. Koulutuksessa opettajat saavat konkreettisia toteutusajatuksia ja -ideoita pakohuonepedagogiikan laajoihin mahdollisuuksiin opetuksen ja arvioinnin rikastamisessa, sekä oppijoiden opiskelumotivaation lisäämisessä. Opettajat pääsevät ratkaisemaan myös itse digitaalisen pakohuoneen. Lisäksi jokainen osallistuja pääsee koulutuksen päätteeksi rakentamaan omaa digitaalista pakohuonettaan. Opettajille jää käyttöön koulutuksen jälkeen hyödynnettävä ohjevideo digitaalisen pakohuoneen rakentamiseen Thinglink-työkalulla. Näin koulutuksesta saadaan mahdollisimman kattava paketti, joka mahdollistaa opettajan kehittämistyön jatkumisen myös koulutuksen jälkeen.

Video: esimerkki aloituksesta mysteerin ratkaisemiseen

Koulutuspaketit lukiolle

Etäkoulutus (2h)

Toteutetaan etäkoulutuksena verkossa videoyhteydellä.

Hinta 500e + alv 24%

Lähikoulutus (2h) 

Toteutetaan lähikoulutuksena.

Hinta 600e + alv 24% + matka- ja majoituskulut

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse info(at)educatedbyriikka.com ja mietitään yhdessä juuri teidän koulullenne sopiva koulutuspaketti!